Godaste huset till salu

Den stora hetsen när det kommer till bostadsmarknaden verkar vara över, men ännu är det otroligt saftiga priser. Nu finns det dock ett hus som är lite saftigare och godare och betydligt mindre än alla andra på marknaden – men som får till en bra sak. Nämligen ett pepparkakshus till välgörenhet. 

“Unik chans att förvärva en pampig pepparkaksvilla! En bostad som passar utmärkt för att pryda ert hem och förhöja julstämningen i juletider.” (läs mer)

Om man känner att man inte är mogen för att köpa ny bostad så kan man välja att vara med i en budgivning på ett pepparkakshus. Det är en enplansvilla med många festliga detaljer och fin glassyr skriver Kristianstadsbladet.se och alla pengar som kommer in går till Barncancerfonden.

Hoppas på 10 000 kronor

883015-mr-mrs-gingerbreadVad man från mäklarfiman hoppas på är att komma upp i över 10 000 kronor, och just nu är de uppe i 8000. Än är det några dagar, objektet klubbas den 16 december. Och ska man utgå från mäklarvärlden så kommer budgivningarna igång precis i slutet.

Går du i säljtankar är det bra att kolla upp mäklararvode för bostadsrätt för att kunna räkna ut vad du kan få ut och vilken mäklare du finner mest attraktiv, och går du i säljtankar är det alltid bra att ha ett tak på hur högt du kan tänkas gå. Detta för att inte göra en dålig affär. Och, passa på att lägg bud på pepparkakshuset, det blir antingen fint i den nya bostaden eller perfekt inför en plåtning för en lägenhetsvisning.